Tioman Island - Berdua lebih Baik (Part 2)

by - Tuesday, October 08, 2013




ni sambungan dari part 1 (Tioman Island - Berdua lebih Baik Part 1 )

         kitaorang sampai kat kampung genting dalam pukul 9 pagi.. disebabkan terlalu penat dan tak cukup tidur kitaorg amik keputusan nak tidur sekejap nak hilangkan penat.. almaklumlah aku ni kalau naik bas memang tak boleh tidur.. first day kat tioman macam agak kebosanan sikit sebab tak tahu nak buat apa..

kitaorang mulakan aktiviti dengan lunch dulu.. hehe.. lepas makan mulalah aktiviti kami dengan bergambar.. masing-masing nak jadi macam model..hahaha.. hari pertama handphone dah penuh dengan gambar..kau tangkap gambar aku, aku tangkap gambar kau..hehehe.. balik bilik blutooth sebab nak upload kat instagram..hahahah..

petang pula, kitaorang jalan-jalan sekitar kampung.. sambil berjalan sambil bergambar.. ( nampak an masing-masing gila bergambar) dan aku rasa lebih 5x keluar masuk kat kedai yang sama..sebab tak tahu nak buat apa.. mula-mula plan nak naik basikal tapi tak jadi sebab seronok tengok orang mandi laut.. kitaorang tak mandi laut pun sebab fikir sape nak jaga barang berharga kitaorang ni.. tapi hari kedua memang kitaorang plan nak mandi laut sampai ke petang.. yang kitaorang pelik kitaorang jalan je mesti orang akan pandang..

malam pula lagi kitaorang bertambah bosan sebab masa tu cuaca tak begitu baik..nak hujan..so dapat lepak kejap..nak tengok super spontan pun tak dapat.. malam tu kitaorang lepak tepi pantai..tenangkan fikiran..memang tenang sangat..tak ada bunyi kereta, bunyi hon kenderaan..  hilang tekanan walaupun  dapat lepak sekejap je..













You May Also Like

17 391 sedang mendoakan dya

  1. bestnyerrr dya g tioman..laut dia cantik sgt

    ReplyDelete
  2. kalo gmbr berdua sape yg amek ??? huhu

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum..yayabunga,

    seronok dapat bercuti berdua..,

    mselim3

    ReplyDelete
  4. wah cantik la view beach tu dya
    skirt kuning dya tu cantik

    ReplyDelete
  5. bc entry dya..buat akak teruja nk p pantai juga...tapi dok tgg..hubby akak tu bz sgt laa ni..huhuh

    ReplyDelete
  6. tioman
    hum xpenah teringin nak ke sane
    haha
    tp nampk mcm best ni

    ReplyDelete
  7. Salam,dyaa..bestnyaa pegi pulau tioman.tak pernah lagi ke sana tapi sedia maklum suasana di pulau memang tenang kalau tak de orang karoke.haha.pulau kapas pun cantik..

    ReplyDelete
  8. ein lau naik bus, konfem tido... hihi

    ReplyDelete
  9. cantiknye pantai die.. mmg mendamaikan kalau p tioman.. cume panas la kan

    ReplyDelete
  10. wahh bestnya dya..byk x ongkos nya.hihi

    ReplyDelete
  11. bestnyaaa..!

    teringin la nak pegi...

    ReplyDelete
  12. wah g kg gentig ye dya,...bos akak ade resort kat sane tau...dekat dah dengan sun beach resort tu dya...:)

    ReplyDelete
  13. syoknyer g sini,,belom penah smpai sini tau heheh nk oleh2 plizzz=p

    ReplyDelete
  14. nak pergi lagiiiiiiiii........ huwarghhhhhh!

    rindu Tioman tetiba

    ReplyDelete
  15. WE ARE RECRUITING NEW HOT CAM MODELS!
    RECEIVE UP TO $10,000 PER WEEK.
    REGISTER AS A BONGA MODELS WEBCAM MODEL TODAY!

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)